Lindi në 1900, në Berat. Më 15 maj 1957,me vendim nr.128, Gjykata e Lartë e dënoi për "agjitacion e propagandë", me 3 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë së tij.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 219
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.