Lindi në vitin 1897, në Sarandë. U arrestua më 28 shtator 1947, dhe më 9 dhjetor të po atij viti, me vendim nr. 276, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor "për pjesmarrje në një organizatë tradhëtare" dhe e dënoi me një vit heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 210
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.