Datëlindja: 1907. Vendbanimi: Korçë, Korçë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 10 janar 1945. Dënuar: 20 vite. Zbritje dënimi: 10 vite. Akuza: ka bashkëpunuar me okupatorin dhe kundër LNÇL

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.