Lindi më 1936, në Kukës. Më 29 qershor 1954, me vendim nr. 72, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjejeje" dhe e dënoi me 10 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 49, FL. 79-80
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.