Lindi në vitin 1933, në Tepelenë. Më 18 maj 1953, me vendim nr. 36, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor "për tentativë arratisjeje në Greqi" dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 218
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.