Lindi më 1924, në Kavajë. Më 23 mars 1945, me vendim nr. 64, Gjykata Ushtarake Durrës e dënoi për «strehimin e kriminelëve dhe armik i popullit», me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 249
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.