Lindi më 16 shkurt të vitit 1951, në Tiranë. Më 29 mars 1979, Gjykata e Tiranës e dënoi e dënoi me 12 vjet heqje lirie dhe 3 vjet internim për "tradhëti ndaj atdheut" (dënim i kombinuar).

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 299.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.