Lindi në vitin 1928, në Gjirokastër. Më 14 korrik 1945, me vendim nr. 218, Komisioni i Hetimit të Krimeve të Luftës e deklaroi fajtor se "ka tradhëtuar e penguar luftën e popullit" dhe e dënoi me 2 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 137
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.