Në periudhën e pushtimit fashist ishte internuar në Pennabili të Italisë bashkë me patriotë të tjerë. Gafur Osman Langu u arrestua më 25.10.1944 dhe dënohet në burgun e Burrelit. Pas arrestimit iu konfiskua edhe pasuria. Më pas u internua në Gradisht të Lushnjës. Ndërroi jetë më 13. 04. 1963.
Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.