I biri i Myftiut të Shkodrës dhe Kosovës, Sali Myftija. I ati, me vëllanë e madh u arratisën nga Shqipëria kur u vendos regjimi komunist në Tiranë. Feridi fillimisht u internua në fshatrat e Lushnjës dhe pas kthimit në Shkodër, u burgos me grupin e gjimnazistëve antikomunistë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.