Lindi në vitin 1917, në Dibër. U arrestua më 31 mars 1946 dhe, me vendim nr. 265, datë 20 korrik 1946, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "mosdenoncim kriminelësh të arratisur nga burgu", dhe e dënoi me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile-politke baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 55
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.