Lindi në fshatin Pilkat të Korçës, sot në territorin grek, më 5 prill të vitit 1916. Më 4 korrik 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "krime gjatë luftës", dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave. Me dekret të K. P. nr. 819, datë 27 prill 1949, dënimi iu zbrit në dhjetë vjet heqje lirie.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.