Lindi në vitin 1930, në Vlorë. U arrestua më 14 mars 1959 dhe, me vendim nr. 13, datë 21 maj 1959, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë", dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie, humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 93
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.