Lindi më 1919, në Gjirokastër. Më 26 qershor 1946, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi për "përmbysje të pushtetit popullor me violencë", me burg të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për aq kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 137
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.