Lindi më 1960, në Kavajë. Më 25 mars 1982, me vendim nr. 4, Gjykata e Durrësit e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut të mbetur në fazën e përgatitjes" dhe për "agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 12 vjet burg dhe humbjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 111
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.