Lindi në Sinë, Dibër. Ka vuajtur burg "për motive politike", prej 12 gusht 1946 dhe është liruar më 10 qershor 1947.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 132
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.