Një grua shumë besimtare nga Shllaku, fshat verior i Shqipërisë. Atë e sollën në një burg të tejmbushur në Shkodër ku iu nënshtrua torturave çnjerëzore, megjithatë nuk tregoi ku fshiheshin antikomunistët.

U dënua me 20 vjet burg dhe punë të detyruar. Askush nuk e di çfarë u bë me të.

Burimi: Premtimi i përmbushur, Gjon Sinishta, Fiorentia, Shkodër
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.