Lindi në Tiranë, më 7 qershor 1960. Me vendim nr. 338, datë 27 dhjetor 1986, Gjykata e Rrethit Tiranë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes së mbetur në tentativë" dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 240
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.