Lindi më 1920, në Dardhë, Pukë. Më 26 maj 1951, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi për "strehim dhe furnizim" të arratisurish, me 21 muaj burg.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 335-336
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.