Lindi më 1909, në Rragam, Shkodër. Më 30 maj 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi të njohë faktin e dënimit të tij për motive politike në periudhën 20 tetor 1946 deri më 10 korrik 1948. Mbajtur në hetuesi për lëvizje antikomuniste të Postribës.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 67, FL. 108-09.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.