Lindi më 1952, në Tiranë. E bija e Petrit Dumes, gjeneralit i cili u pushkatua me akuzën për grusht shteti, në vitin 1975.

Më 14 qershor 1979, me vendim nr. 5, Gjykata e Lartë e dënoi për "agjitacion e propagandë armiqësore kundër shtetit", me 7 vjet burg dhe heqjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet.

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.450
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.