Lindi në Delvinë, në vitin 1902. Përfaqësues i Ballit Kombëtar. U arrestua më 11 tetor 1944 dhe më 6 gusht 1945, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi me dy vjet heqje lirie. U lirua më 11 tetor të vitit 1946.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 679
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.