Lindi në vitin 1885, në fshatin Taç Lartë të Ersekës. Më 18 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e deklaroi fajtor se ka «agjituar kundër lëvizjes popullore», dhe e dënoi me 101 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë së tij, të luajtshme e të paluajtshme. Më 5 dhjetor 1946, Komiteti Ekzekutiv i Nënprefekturës së Kolonjës urdhëroi konfiskimin e gjithë pasurisë të tij.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 495; Gazeta Zyrtare, nr. 57, 27 qeshor 1946, fq. 2.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.