Lindi më 1906, në Borsh, Sarandë. Arrestuar më 23 mars 1946. Më 24 gusht 1946, me vendim nr. 7, Gjykata ushtarake e dënoi si "armik i popullit dhe sabotator i pushtetit popullor", me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës baraz me kohën e dënimit. Liruar më 29 mars 1951.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 21, FL. 88-90
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.