Lindi në vitin 1918, në Laç. Më 22 gusht 1948, me vendim nr. 29, Gjykata e Pukës e deklaroi fajtor për "strehim të bandave të armatosura" dhe e dënoi me 2 vjet burg dhe punë të detyruar. U arrestua sërish më 1952, dhe më 31 dhjetor të po atij viti, me vendim nr. 322, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "përkrahje të kriminelëve të arratisur" dhe e dënoi me 18 vjet burg, humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: F. 1, V. 2014, D. 15, f. 264-265
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.