Lindi në Grilë, më 24 nëntor të vitit 1963. Më 3 shtator 1982, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit të mbetur në tentativë", dhe e dënoi me dhjetë vjet heqje lirie.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 281
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.