Lindi më 24 nëntor të vitit 1963, në Shkodër. Më 3 shtator 1982, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor «për tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit të mbetur në tentativë», dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 402.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.