Lindi në Tiranë, më 5 maj 1962. Me vendim nr. 538, datë 27 dhjetor 1986, Gjykata e Rrethit Tiranë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut (në formën e arratisjes së mbetur në tentativë)" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 241
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.