Lindi më 16 maj të vitit 1951, në Elbasan. Më 3 tetor 1986, Gjykata e Elbasanit e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut në formën e arratisjes» dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 296.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.