Lindi në vitin 1935 në Korçë. Më 14 dhjetor 1950, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor si «pjesëtar të një grupi antipushtet» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie. U lirua përplotësim afati, më 8 nëntor 1958. U arrestua sërish më 1979, dhe më 25 shtator të po atij viti u dënua me 10 vjet heqje lirie,5 vjet internim dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë për «agjitacion e propagandë», (dënim i kombinuar).

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2012,D.1, Fl. 250.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.