Lindi më 15 prill të vitit 1934, në fshatin Vidohovë të Devollit. Më 20 mars 1980, Gjykata e Rrethit Gjyqësor të Tiranës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër shtetit» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 334.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.