Lindi në Ermenjë, më 12 gusht 1902. Me vendim nr. 61, datë 7 mars 1947, Gjyakata Ushtarake Berat e deklaroi fajtor se ka «bashkëpunuar me Baba Bedrinë, hedhur parulla reaksionare kundër shtetit, ka strehuar dhe furnizuar të arratisurit dhe ka agjituar» në popull. Për këtë, kjo gjykatë e dënoi me 3 vjet privim lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2015), 171
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.