Lindi në Pogradec, në vitin 1939. U arrestua më 9 nëntor të vitit 1957, dhe me vendim nr. 3, datë 6 shkurt 1958, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes" dhe e dënoi me 3 vjet burg, si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 1 vit kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 312
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.