Lindi në Skrapar. Me vendim nr. 56, datë 22 maj 1945, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi "kriminel lufte" dhe "armik të popullit, [sepse] ka qenë një nga udhëheqësit e Ballit Kombëtar dhe ka luftuar kundër partizanëve" dhe e dënoi me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtave qytetare dhe politike.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.