Lindi më 1944, në Këlcyrë. Me vendim nr. 163, datë 7 tetor 1985, u deklarua fajtor për "pjesëmarrje në një organizatë kundërrevolucionare" dhe u dënua me 18 vjet burg dhe humbjen e të drejtës së zgjedhjes për 5 vjet kohë; për "vepra terrori", me 14 vjet burg; për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", me 6 vjet burg; dhe për "moskallëzim krimi" me 5 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 264
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.