Lindi më 1916. Më 30 maj 1994, komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi njohjen e faktit të dënimit me burg për motive politike nga 10 nëntori i vitit 1944 deri më 10 maj 1945.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 49, FL. 62-63
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.