Lindi në 1927, në Bilisht. Më 28 mars 1952, me vendim nr. 84, Gjykata Ushtarake Territoriale e Tiranës e dënoi për "tentativ arratisje", me 6 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 1 vit. Më 25 mars 1953, me vendim nr. 163, Gjykata e Rrethit të Tiranës e dënoi me 22 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet, heqjen e dekoratës, ndalimin për të marrë detyra shtetërore me përgjegjësi materiale për 1 vit dhe humbjen e të drejtës së pensionit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 197.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.