Lindi më 1907, në Dom, Mat. Arrestuar më 14 shkurt 1947. Më 13 prill 1947, me vendim nr. 171, Gjykata Ushtarake Elbasan e dënoi për "krime kundër shtetit", me 7 vjet burg dhe heqjen e të drejtës elektorale baraz me kohën e dënimit. Dënimi iu zbrit në 5 vjet burg.

 

 

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 593-594
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.