Lindi më 1939, në Poloskë. Me vendim nr.31, 25 nëntor 1966, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes, mbetur në përgatitje", dhe e dënoi me 8 vjet burg. Në bazë të nenit 48 të Kodit Penal u dënua me 18 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 9
Burimi: AISKK, F. 1, V. 2017, D. 79, fl. 6-7
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.