Lindi më 15 dhjetor të vitit 1920, në qytetin e Beratit. U arrestua dhe bëri rreth pesë vjet burg.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 5, f. 48
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.