Lindi në Dukagjin, në vitin 1910. U arrestua më 28 nëntor 1946, dhe me vendim nr. 19, datë 9 janar 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor se "ka strehuar e frunizuar kriminelët e luftës", dhe e dënoi me 3 vjet burg me punë të rëndë dhe humbjen e të drejtave civile-politike baraz me kohën e dënimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 36
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.