Lindi në Qeparo të Vlorës, në vitin 1918. Me vendim nr. 6, datë 18 shkurt 1959, Gjykata e Qarkut të Vlorës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit" dhe e dënoi me 4 vjet heqje lirie. U arrestua më 25 nëntor 1958 dhe u lirua më 5 gusht 1962.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 313
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.