Lindi në fshatin Qytezë të Korçë, më 3 tetor të vitit 1916. Më 22 prill 1980, u deklarua fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit", dhe u dënua me dhjetë vjet heqje lirie.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 150
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.