Lindi më 1939, në Oshtevë, Gjirokastër. Më 16 janar 1959, me vendim nr. 6, Gjykata e Tiranës e dënoi për "përgatitje për arratisje jashtë shtetit", me 6 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet. Vdiq në burg më 8 tetor 1959.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.233
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.