Lindi më 14 tetor të vitit 1921, në fshatin Mazi në veriperëndim të Peloponezit. Më 26 dhjetor 1967, Gjykata e Rrethit të Vlorës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie. U arrestua sërish më 1978, dhe më 27 dhjetor të po atij viti, Gjykata e Rrethit të Fierit e dënoi me 10 vjet heqje lirie për «agjitacion e propagandë».

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 67.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.