Lindi më 1900, në Korçë. Më 9 korrik 1954, me vendim nr. 15, Gjykata e Korçës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 332
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.