Lindi në Derviçan, në vitin 1893. Gjykata e Gjirokastrës vërtetoi faktin e arrestimit më 31 gusht të vitit 1946 dhe u lirua më 10 janar të vitit 1948.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 259
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.