Lindi në Fushë-Milot të Krujës, në vitin 1932. Me vendim nr 60, datë 16 maj 1972, Gjykata e Rrethit Krujë e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë" dhe dënoi me 8 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 233
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.