Lindi më 10 shtator të vitit 1905, në fshatin Kranë të Delvinës. Më 24 prill 1987, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për "krimin e takimeve me agjentë të spiunazhit grek dhe dhënien e informatave" dhe  "për agjitacion e propagandë", ndaj e dënoi me 12 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 497-498
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.