Lindi më 1922, në Fier. Arrestuar më 22 dhjetor 1944. Më 12 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Fierit e dënoi si "armik i popullit dhe kriminel lufte" dhe si "pjesëtar i organizatës së Ballit Kombëtar", me 3 vjet burg me kusht për 5 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 231-232
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.